Cabana BRAZI 2 este situata in statiunea Izvoare din judetul Maramures pe un platou vulcanic, înconjurat de brazi, sub vârful Ignis, în partea de SV a Muntilor Gutâi,si este inconjurata de un peisaj montan deosebit de frumos.

Cabana propriu zisa cuprinde un nr. de 12 camere. Locatia ofera discretie si intimitate turistilor ce doresc acest lucru.

Deosebit:

O sala de mese precum si un salon cu o deschidere mare si o panorama mirifica, precum si un salon amenajat special pentru fumatori.

O bucatarie complet utilata si dotata cu vesela ce poate fi folosita de catre turistii ce doresc sa-si gateasca singuri.

Sistemul de incalzire este central, dar fiecare camera este dotata cu cate o soba de teracota functionala ce poate oferi o atmosfera rustica, romantica placuta.

Intreaga cabana este in asa fel amenajata incat ofera turistului o senzatie placuta de caldura si intimiate aparte, deosebita de a altor locatii asemantoare.

1. Cabana cuprinde un numar de 12 camere:

– 1 apartament cu  2 camere si baie;( 3 paturi duble)

- 1 apartament cu 2 camere fara baie (2 paturi duble si 2paturi simple )

- 1 camera cu 2 paturi simple

- 1 camera cu 3 paturi ( 2paturi simple si 1 pat dublu )

- 1 camera cu 5 paturi ( 2paturi duble si 3 paturi simple )

- 3 camere cu doua paturi   ( 2 paturi duble )

- 4 camere  cu doua paturi  ( 1 pat dublu si 1 pat simplu )

 

In total un numar de 49 locuri de cazare cu posibilitatea majorarii acestui numar cu paturi pliante (spatial disponibil din camere permite acest lucru) .

Cabana dispune de un numar de 6(sase) bai din care 3(trei)sunt situate la parter si 3(trei ) la etaj ( 5 dusuri si 8 toalete ).


 

Cabana mai detine:

- o bucatarie dotata pentru turistii ce doresc sa-si gateasca singuri, complet utilata;

- o bucatarie pentru personalul specializat, in cazul grupurilor ce doresc si masa, la fel complet utilata si dotata cu aparatura profesionala;

- o sala de mese de mese cu o capacitate de 24 locuri (posibilitatea de extindere pana la 36-42 locuri in salon);

- un salon pentru cafea si alte activitati ce are parte de o deschidere cu o panorama mirifica

- totodata mai exista un loc pentru fumatori si un numar de inca 4 anexe (camari) cu diferite destinatii.

Sistemul de incalzire este mixt:

- sobe de teracota pe lemne in toate camerele si salile cabanei;

- incalzire cu o centrala electrica pentru apartament parter si toate baile de la parter si etaj;

- incalzire centrala cu calorifere si ventiloconvectoare in saloane ce sunt incalzite cu ajutorul a doua centrale ultraperformante cu combustibil solid.

2. Sala de agreement (fosta popicarie), in forma de L , cuprinde un bar si  spatiu de recreere: mese de ping – pong, mese de billiard si alte jocuri.

Aceste spatii sunt separate de un perete pliant din termopan cu  ce poate fi pliat  la nevoie, iar spatiul astfel obtinut folosit in intregime pentru diverse destinatii: nunti, conferinte, traininguri, prezentare. Spatiul este dotat cu baie si toalete.

In exterior mai exista un loc de joaca amenajat pentru copii si un foisor amenajat pentru gratar.